Преслава „блесна” по жълти джапанки

0
Преслава

Поп – фолк певицата Преслава демонстрира пред смаяните погледи на пловдивчани, една непозната и напълно човешка страна на своя характер. Тя беше засечена да се разхожда в центъра на града в комфортно облекло, състоящо се от удобна черна рокля и блестящи джапанки в жълт цвят.

Бдителни папараци не пропуснаха случая да нащракат примадоната, след което да пуснат снимките в интернет. Красивата певица е в компанията на свои приятелки и изглежда щастлива, въпреки че не е издокарана с бален тоалет и 18 сантиметров ток.

Преслава

На всичкото отгоре, Преса не беше и гримирана, с което предизвика овациите на срамежливи младежи. Без да посмеят да се приближат до родната звезда, малчуганите коментираха, че и без да е наклепана като светофар по лицето, тя все пак е симпатична и красива.

Присъствието на Преслава в Пловдив само засили слуховете, че се подготвя за отдавна очакваната операция за коригиране на носа. Припомняме, че преди няколко дни от светските среди издадоха, че певицата ще ходи до Истанбул, където ще се подложи на козметичната корекция.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=scdXqWZcTvQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *