Преслава би шута на Жоро Бирмата

0
Преси разкарала Жоро, защото той не искал да влага в кариерата й

Добричката фолк фурия Преслава не се задържа за дълго и при Жоро Бирмата нищо, че той гледаше сериозно на нея и бе готов  дори и  на брак.  Хитовата поп фолк изпълнителка може и да измъкна богаташкото синче из под ласките на Ивайла Бакалова, но далеч не е готова да му се врече във вечна вярност и да се откаже от фриволния си начин на живот.

Последната клюка гласи, че дружката на Галена е била  шута на Жоро Бирмата, защото той не пожелал да спонсорира новия й  клип.

Преслава е свободна

Доказателство за разлъката между Преслава и милионерското синче е факта, че преди около 3 седмици двамата са спретнали грозен скандал в столично заведение и оттогава никой не ги е виждал заедно. Запознати с отношенията им издават, че Преслава може и да е успяла да влезе под кожата дори на майката на Жоро Бирмата  – Лидия Станоева, но не е способна да промени изцяло женкаря, който не обича да се влага повече от нужното във връзките си, особено ако някой го вземе за златна касичка.

Близки до Жоро Бирмата обаче са категорични, че той е луд по Преси  и не би я заразял, но му станало  адски неприятно, че тя иска да го използва като банка, а същевременно своенравната фолк дива не могла да понесе неуспеха си и разкарала разглезеното богаташко синче.

Преслава разкарала Жоро Бирмата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *