Преподавателката, която нарече студентите си ла*на: Искаха да ме изнудват с клипа!

0

преподавателкатаПреподавателката по статистика във ВТУ, Надежда Цанкова обяви, че ще съди студенти заради клипа. От месец по мрежата върви запис, на който тя псува студентите като хамалин, праща ги обратно на село, нарича ги некадърни и прости.

Клипът бе намерен от „Господари на ефира“ и излъчен в цялата му „прелест“. Направих го нарочно, те ме предизвикаха, обясни Цанкова по Нова телевизия. Имахме упражнение по статистика, когато в стаята влязоха около осем човека, които не са от тази група. На клипа ясно се вижда, че са искали да ме предизвикат и записът започва, когато обяснявам как ще премине изпита. Някои от влезлите не са даже и студенти. Нарочно започнаха да задават идиотски въпроси, докато ме изкарат от кожата. купон студенти1Всеки от групата ми знаеше за изпита, а тези, които влязоха, имаха определена цел. Да му изнудват после със записа и да могат да се явят на редовен изпит. Седем от студентите бяха лишени от това право, защото в курсовите им работи имаше опит за измама. Ще обясня този опит на компетентните органи. Заради измамата тези седем души отиваха направо на поправка, а изпитът е от четири части и е много труден. Смятаха, че като ме изнудят, ще им дам изпита.

Продължавам да съм на мнение, че десетки младежи се разхождат из университета без да учат и чакат да получат диплома. Като си служат с всякакви средства, при мен опитаха с изнудване. Мога да съдя нахлулите в часа ми за умишлено прекъсване на час ми, за незаконен запис, за предизвикване на истерия у преподавател, както и за още неща, които ще споделя с адвоката си. Продължавам да съм на мнение, че в България юрист се става с учене, а не с изнудване и купуване на изпити. Припомняме, че след като бе предизвикана, Цанкова изпадна в истерия и наговори на младежите цветисти думи, като даже и ги напсува. От записа личи обаче, че е планиран предварително и заснемането започва от мига, в който тя нормално обяснява за изпита. Мненията в интернет по случая с на двата полюса. Едните заклеймяват преподавателката и настояват за уволнението й, други я оправдават и твърдят, че направения запис е провокация.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Pydsz5eYDg0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *