Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Премиерът, Цветелина и Пашата купуват тайно „Булгартабак“

бойко борисов булгартабакНай- вероятният нов собственик на „Булгартабак“ ще се казва Цветелина Бориславова. Името й разбира се ще остане скрито зад някой 20-годишен сополанко, както се случи със сделката за „Кремиковци“, коментират финансови анализатори, икономически ченгета и митничари. Реалният купувач ще е премиера Бойко Борисов, спонсориран от стария си боен другар Румен Николов – Пашата.
Официално представящата се като бивша жена на Борисов, Цветелина boiko999Бориславова изненада бизнеса, като продаде 1 300 000 акции от цветущата СИБанк през декември, 2010 г. За тях тя получи 140 млн. лв. Сделката е меко казано странна, защото е абсурдно по време на икономическа криза с подобни мащаби да се продава финансова институция. Която, освен всичко друго, взима комисиона от всяко плащане към НАП, КАТ и прочие.
Схемата се оказва по- сложна. Въпреки, че за параван, Цветелина Бориславова купи през май 50 % от Българо-американската кредитна банка, красивата финансистка със сигурност може да извади доказателства, че са й останали доста пари от сделката със СИБанк.
Това ще бъде аргумента, че е подкрепила със законни пари младия купувач в бъдещата приватизация на „Булгартабак„. Това разбира се – в случай, че излязат доказателства, че той не може да разполага с такива финансови средства.

Бойко и Пашата преди години (втория и третия на сн.)

Бойко и Пашата преди години (втория и третия на сн.)

Реалните огромни средства за сделката се предполага, че ще бъдат осигурени от стария авер на премиера, Румен Николов – Пашата. Докато медиите продължават да се упражняват на гърба на Братята Маргини, Маджо, Любен Гоцев и пр., Румен Николов – Пашата се е превърнал в касиера, който прибира парите от огромната контрабанда на цигари, твърдят митничари. Според тях сумите, които се печелят сега, са многократно по-големи от онези 4-5 млн. лв. на месец, които си докарваше Константин Димитров – Самоковеца, отчитайки се директно в централата на СДС на ул. „Раковски“ 134.
Сметката е проста. Пушачите у нас по официални данни са около 2 млн. души. Средно всеки консумира по кутия на ден. В докладите на западните служби и наши неправителствени организации непрекъснато се алармира, че всяка трета папироса у нас

Явто раздялата между премиера и Цветелина Бориславова е пълен фарс. Доказва го дори тази снимка

Явто раздялата между премиера и Цветелина Бориславова е пълен фарс. Доказва го дори тази снимка

е контрабандна. Това означава, че от споменатите 2 млн. кутии поне 600 хиляди са нередовни. Известно е, че в цената на една кутия себестойността е 1.00 – 1.30 лв. Всичко останало е акциз и ДДС. Средният акциз е 2 лв.
Един тир събира между 700 и 900 мастербокса цигари, което означава – около 350 хил. кутии. Като умножим по 2 лв., се получава сумата – 700 хил. лв. от акциз, спечелена от един – единствен камион.
В случая не се изчисляват шлеповете, които влизат от Украйна и Русия. Космическите суми под формата на комисиона се акумулират от бившия сикаджийски бос – Румен Николов – Пашата, на когото Бойко Борисов като млада мутра разхождал кучетата, според твърденията на техни съдружници.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *