Предотвратиха отвличането на дъщерята на Румен Вълка?

0

gaitanskiЗаловената преди дни група за мокри поръчки в Смолян е подготвяла отвличането на Рая – щерката на олигарха Румен Гайтански – Вълка и манекенката Ивайла Бакалова. Бандата, сдобила се с прозвището „Новите нагли”, е била оглавявана от Димитър Павлов, бодигард на енергийния бос Христо Ковачки.

29- годишният бивш самбист е изключително близък до Ковачки – именно той е човекът, който се грижи за охраната на дъщеря му. Само преди година Димитър опита да спаси – за жалост без успех, 7 – годишната Ивета, ученичка от частното столично училище „Свети Георги”. Детето се удави в басейн в Банско по време на летен лагер в баровски хотел. Трагедията се разигра пред очите на настоящия арестант Димитър Павлов, който бе командирован от работодателя му Ковачки, за да пази щерка му Александра.

Сега охранителят е в ареста в Смолян заради похищението на бизнесмена Мартинivaila Хайтов. Младият мъж дължал 10 000 лева на фирма от орбитата на Ковачки. При арестите на Мирослав Христов, Илиян Бояджиев и на Димитър Павлов криминалистите са открили списък с имена на хора срещу които са посочени суми. Сред набелязаните фигурирало и името на Румен Гайтански – Вълка. Той е записан като : „Волфа- Рая- Генчо кражби”. Сума обаче не била посочена.

Ченгетата разследват информация за възникнал конфликт между Ковачки и Румен Вълка, свързан с доставка на медицинско оборудване. Както е известно, бившият боклукчийски бос се пренасочи към далаверите в здравеопазването, сред които именно снабдяването с техника е най- доходоносната. Гайтански има над 100 договора с болници за доставяне на медицинска апаратура.

Щерката на Румен Вълка и на Ивайла Бакалова учи в частното школо „Свети Георги”, където ежедневно е стоял Димитър Вълка, уж за да бди за сигурността на дъщерята на Христо Ковачки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *