Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Предлагат сделка на Пешо Сумиста – да накисне Маргините – с видео

sumistaПетър Стоянов – Пешо Сумиста излиза от ареста, ако свидетелства срещу Маргините. Втори шанс за разплата със сикаджиите братя Маринови получиха родните власти. Сумиста дълги години бил служител на Маргините и се предполага, че може да разкаже интересни неща за тях.

Председателят на българската федерация по сумо Петър Стоянов и останалите 19 души арестувани при операция „Килърите” бяха обвинени в организиране на убийството на Юри Галев. Освен за

Маргините отново на топа на устата

Маргините отново на топа на устата

екзекуцията на покойния шеф на „Рилски спортист”, групата ръководена от Пешо Сумиста, по думи на Цветан Цветанов, е отговорна поне за още 5- 6 знакови убийства. Покушението над Манол Велев, изчезването на бизнесмена кооператор Вене Сотиров, убийствата на Янко Янков, кметът на Елин Пелин, Александър Тасев – наследник на Георги Илиев в „Локо” – Пловдив, както и

Според МВР, Юри Галев е една от многото жертви на Пешо Сумиста

Според МВР, Юри Галев е една от многото жертви на Пешо Сумиста

смъртта на адвоката от Велико Търново Петър Лупов – всички тези престъпления се преписват на бандата на Стоянов. Събраните доказателства обаче все още са крайно недостатъчни.

За убийството на Юри Галев Пешо Сумиста прибрал общо  20 000 лева – половината предварително, а останалото след изпълнението на задачата. Като поръчител на стрелбата по автомобила на общинския съветник от Самоков, се сочи бизнесмена Янко Попов – Туцо. Навремето работил за сикаджийския бос бай Миле. По- късно се захваща с ресторантьорството – собственик е на „Черния тигър” в Боровец, както и на още няколко обекта в района –, но така и не излиза напълно от „сенчестия” бизнес.

Юри Галев също притежава заведения в близост до тези на Туцо. Предполага се, че конфликтът между

Жената на бай Миле работела със Сумиста

Жената на бай Миле работела със Сумиста

двамата се е породил от конкуренция в разпределението на наркотици в Боровец.

До убийството на Милчо Бонев – бай Миле през 2004 , Петър Стоянов, наричан още Вожда, е един от най- верните му хора. След разстрела на стадион „Славия“ обаче, Сумиста се сближава с Маргините. В същото време не прекъсва контакти със семейството на бай Миле. Вдовицата му Силвия Панагонова включва изтъкнатия ни спортист в свои бизнес начинания в Боровец. Красимир и Николай Маринови също са доволни от Вожда и му предостъпват заведения, които да върти вместо тях.

На 26 юли бяха арестувани „Килърите“ – групата беше определена като фабрика за убийства. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *