Предават 3 буркана с останки от взривените край Петолъчката

2
Петолъчката

В срок до няколко дни, останките от тримата взривени край Петолъчката работници ще бъдат предадени на близките им, за да могат да ги погребат. Това разкриват полицейски източници и уточняват, че това ще стане, след като наблюдаващият прокурор подпише необходимите документи.

Парчетата от Станимир Киров, Енчо Кремаков и Николай Гочев ще бъдат върнати в буркани, но според разследващите това все пак е някаква, макар и малка, утеха. В продължение на няколко дни и тримата се водеха безследно изчезнали, но впоследствие бяха намерени десетсантиметрови парчета месо.

Петолъчката

Отначало следствените органи мислеха, че останките са най – вероятно от животни, но последвалата кръвна експертиза доказа, че по време на взрива са загинали и тримата работници. Следователят Георги Илиев е категоричен, че намерените парчета са от трима различни човека и вече няма никакво съмнение по отношение на тяхната смърт. Все още се очаква изготвянето и на ДНК експертиза.

Специална проверка пък ще нищи щетите, които нанесоха взривовете в складовете на „Берета трейдинг”. Експертите ще оценяват не само стойността на разрушените складове, техниката и стоката в тях, но и пораженията върху сградите в намиращите се наблизо села. При взрива на 5 юни пострадаха общо 169 жилищни и обществени сгради, а основните поражения са изтърбушени врати, изпопадали мазилки и почупени стъкла.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2sY5BTdc-DE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *