Пребитите от скинари пазарджишки гейове се жалват на Главния прокурор! – с видео

1
gei
Гей парад

Пазарджиклии с нетрадиционна сексуална ориентация стигнаха до главния прокурор на републиката Борис Велчев в търсенето на достойно място под слънцето за себе си. Те изпратиха жалба до държавен обвинител № 1 във връзка със събитията, разиграли се в Пазарджик на 20 март 2010 г.

Тогава обратните в града от организацията „Действие”, в която членуват гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални, се вдигнаха на протест срещу наредба на Община Пазарджик, която забранява демонстрацията на сексуална ориентация на обществени места. Хората с лява сексуална ориентация обаче скочиха, защото забраната засягаше само тях, не и хетеросексуалните / тоест обичайните отношения между мъж и жена/. А това по всички европейски правила си е наистина чиста проба дискриминация.
И като се започна… Църквата се надигна, храмове в Пазарджик започнаха да събират подписи срещу

По света гейовете и лесбийките не само протестират свободно, но си устройват и пищни паради!
По света гейовете и лесбийките не само протестират свободно, но си устройват и пищни паради!

гейовете. Може би поради тази предварителна нагласа на датата на протеста при 20 пазещи митинга от безредици полицаи се явиха всичко на всичко шестима протестиращи. Мощното полицейско присъствие обаче не попречи на скинари да нападнат педитата и да ги замерят с камъни.
Сега хората от „Действие” се надяват на закрила от страна на главния прокурор, чиято глава в момента буквално пуши от октоподи, медузи, нагли и прочие сволоч. Община Пазарджик не ще и дума да издума за отстъпление, църквата – още повече.
От цялата тази работа човек не може да не си направи някои изводи. Особено като се сети колко многолюдни и в какво истинско шоу се превръщат подобни паради в Холандия и Америка например. И как публиката отстрани се весели, защото и парадиращите със странната си сексуална ориентация

... без да ги притеснявата скинари!
... без да ги притесняват скинари!

също се веселят. То е вярно, че България само на книга е в Европейския съюз. Нито като стандарт, още по-малко – като манталитет, сме станали европейци. Щом обратните не пречат на никого – не крадат, не убиват, не изнасилват, какъв ни е проблемът? И къде са тези „смели” скинари, защо не хвърлят камъни по политиците, които премазват с кражбите и алчността и престъпленията си цял един народ? Защо не се вдигаме като гърците като един при несправедливости, а не при гей демонстрации?
Демокрацията е сладко нещо. Поне никой не е измислил досега нещо по-добро от нея за по-човешка организация на обществото. Но тя е като истината – не идва сама. Трябва да се брани! Стига да знаем къде и срещу кого точно да хвърляме камъните…  skandalno.net
Виж как скинарите пребиха шестимата протестиращи пред община „Пазарджик“ гейове! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *