Правят облози коя е дамата на Бойко

0

Изявлението на премиера, че „има една дама до себе си, но я пази в тайна, защото ще я разкостят“ предизвика детективски страсти у всички българи. Медиите пуснаха уши във всичките си канали, но не я откриха.

 Парламентът цял ден жужи вместо за Закона за горите, за изгората на Бойко. От опозицията издадоха, че била оперна певица и е родена в Русе. Герберите твърдяха, че не е певица, но пък е руса. Независими депутати подхвърлиха, че дамата е заможна и живее в чужбина. Компетентни медии пък се докопаха до млада красавица, която яростно отрече да е тя. Спрегна се и името на журналистка. Под подозрение в момента е всяка българка между 20 и 45 години, която се мотае в политическите или културните среди.

Догадките толкова запалили депутатите, че двама чак се обзаложили, че знаят коя е. Трезвомислещи обаче поляха ентусиазма им със студена вода. Не може да е оперна певица, защото премиерът подчерта, че иска да е в кухнята. А коя ще пее, докато мие чиниите, запитаха логично те. Не може да е журналистка, защото професионалното й амплоа нямаше да издържи досега и щеше да се похвали. Или да продаде информацията. Не може да е младо маце от странство, понеже няма да иска да копае картофи на двора. Подозренията, че е спортистка имаха успех известно време, но отново кухнята и картофите отхвърлиха и този вариант. Може би на прав път са само скептиците, които смятат, че Бойко е послъгал за въпросната дама, за да не изглежда пълен самотник в очите на електората.

Цветелина вече е минало за Бойко. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *