Правят 10- сантиметрова уста на Милица Гладнишка, а на Рядков – дебела гуша

0

Милица11С 10-сантиметрова уста ще се появи на сцената Милица Гладнишка в поредния епизод на риалитито „Като две капки вода”.

Тя ще претърпи едно от най-сложните преобразявания в шоуто досега и ще трябва да се превърне във на вокала на Аеросмит – Стивън Тайлър. „Е, аман! Не стига, че ще трябва да съм мъж, ами отгоре на всичко рок легенда. Този път трябва сериозно да откача на сцената, за да шашна журито”, коментира усмихнато актрисата.

От кроткия образ на Адел миналата седмица, която пееше седнала на стол и не й се наложи на направи никакво движение, Милица трябва да се превъплъти в образа на лошо момче и да взриви сцената. Ал ШТя репетирала и през уикенда и признава, че мъжката роля не е много лесна.

На Стефан Рядков пък ще му правят гуша, която се гради четири часа, за да заприлича на Рой Орбисън. Външно може и да го докарат като две капки вода, но вокално едва ли ще се справи. Досега единствено той успя да имитира успешно не кого да е, а Фреди Меркюри, което журито отчете като истинско чудо.

Рафи пък, след като влезе успешно в образа на 100 кила и шашна публиката, сега трябва да се прави на MC Hammer на сцената. Той учи едновременно рап, танци и сценично поведение. Всеки път Рафи горещо се моли да му се падне Дони, но винаги изтегля я негър, я лошо момче, я 100 кила. Силно изненадана и изплашена бе и Мария Игнатова, която ще имитира Паша Христова. На пръв поглед песента е лесна, преобразяването също, но има един сериозен проблем. Мария просто не може да пее. Затова задачата я ужасява. Алекс няма да е Шер, макар че миналата сряда доведе журито до сълзи от смях, когато се появи на високи токчета, мрежести чорапи, жартиери и прозрачно боди. Сега трябва да е сериозен и да бъде Рики Мартин. На Гъмов се падна най-лесното – да имитира Графа. Неизвестно защо обаче той силно се стресира, като изтегли името му и се намръщи. Може би защото и Графа не е лесен за имитации.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ku6dQHGcHV8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *