Пратиха Лили Иванова на протест да раздава автографи, певицата не знае

2

Лили Иванова гаджеПримата на българската поп музика Лили Иванова щяла да подкрепи антиправителствения протест,  днес в София, обяви екзалтирано  един от организаторите Цветозар Вълков във „Фейсбук“. На телефона на Вълков се обадила непозната жена, коато попитала имат ли нещо против бунтуващите се при тях да дойде примата и да раздава автографи. Той изпаднал във възторг и се съгласил, след което съобщил радостната новина на всички.

Дали не му се причуват гласове, дали някой му се е обадил изобщо или това е поредната партенка, за да се съберат повече хора на Орлов мост, никой не може да каже. Смешното е, че някои сайтове веднага огласиха поста му от Фейсбук и го превърнаха в новина, лепвайки й етикет „Сензация“. И по този начин нарочно станаха съучастници на на организаторите, вярвайки, че наивни хора ще се хванат и ще хукнат към моста с орлите да търсят автографи.

Поредната измама да бъдат извадени хората от къщите им и да бъдат примамени на протест веднага лъсна. Все пак съвестни журналисти си направиха труда да разберат наистина ли Лили ще раздава автографи. Оказа се, че самата певица няма идея, че ще ходи на Орлов мост. Тя имала участие тази вечер и се подготвяла, затова следобед планирала да си почине, за да е свежа.  А утре щяла да пътува за Банско, където вечерта също имала участие.

От пресцентъра на певицата се учудиха на изтеклата информация и обявиха, че не отговаря на истината. Но в същото време под напълно лъжливия пост на организатора на протеста заваляха възторжени коментари. Браво на Лили! Щом е с нас, ще успеем. Прекланяме се пред родолюбието й. Ще свалим Орешарски заедно с Лили. Тръгвай си, дори певиците не те искат. И други екзалтирани възгласи.

Така с поредната измама протестиращите целят да съберат колкото могат повече хора и да отчетат мероприятието като успешно.

Няма да се учудим, ако на следващия протест се появат и новини, че на площада ще кацне летяща чиния, а извънземни от няколко галактики ще  се влеят в редиците на протестиращите в знак на подкрепа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *