Пратиха кокаина от колата на Асен Бербатов за експертиза

1
Асен Бербатов

Служителите извършили ареста явно не са достатъчно компетентни

Случаят с намерения в колата на Асен Бербатов кокаин започна да се заплита все повече. По стар български обичай, протакането ще се удължи най – вероятно с години, докато всичко потъне в забвение.

Според последното разпореждане на прокуратурата, за кокаина на Малък Бербое назначена експертиза, тъй като нямало как да се внесе обвинителен акт въз основа на подозренията на полицаите, извършили ареста. Специалисти от Института по криминалистика ще изследват точния вид и точното тегло на наркотика.

Асен Бербатов и майка му Маргарита

На практика това значи, че докато излязат резултатите, повдигнатите срещу Асен и неговият авер Николай Борисов обвинения са „работни”. Засега улики има само срещу Николай, който е обвинен за управление на МПС в дрогирано състояние, за което максималното наказание е до две години затвор.

Припомняме, че братът на Димитър Бербатов бе прибран в ареста преди около месец, след като по време на акция бяха намерени около 20 грама кокаин в автомобил, собственост на неговата съпруга. Това стана след кратка гонка между вагабонтите и полицията, в района на КПП Дяково. Ченгетата се усетили, че има нещо нередно, защото поведението на водача Борисов било неадекватно по време на движение. Наркотикът бе намерен в детското столче.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *