Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пращат брат Галев – Ангел Христов в лудницата

Ангел Христов- Геле

Ангел Христов- Геле

Вчера Окръжният съд в Кюстендил отложи поредното дело срещу Ангел Христов – Геле по известен като един от братята Галеви, за да се погрижи за неговото душевно здраве. Ангел Христов трябва до една седмица да посети психиатър, за да му бъде изготвена експертиза по въпросното дело. Едва вчера на заседанието стана ясно, че един от двамата братя Галеви не е посетил психиатър. Това за съда се оказа основателна причина да отложи делото за обида, което се води срещу двамата братя. Всъщност Ангел Христов –Геле е и основния подсъдим по делото, който през далечната  2008 г. си позволи да нарече в ефир общинските съветници Методи Стойнев и Милен Попов „идиоти”.

Интересен факт е, че съдиите решиха да сменят и лекарят, който да изготви експертиза на Галев…  Д-р Даниела Панайотова е новият психиатър, който  Ангел Христов – Геле задължително трябва да посети, за да установи тя дали братът Галев е бил на себе си, когато открито е нападнал общинските съветници. Съдът постанови на братя Галеви да им бъде направена и фоноскопна експерктиза, за да стане ясно дали гласовете в записа, които са и основното доказателство по делото са техни…

Братя Галеви

Братя Галеви

Припомняме ви, че на първата инстанция в родния град на Братя Галеви – Дупница Ангел Христов бе осъден на глоба в размер на 4500 лв, а брат му Пламен Галев бе оправдан. Братя Галеви вече имаха и по – сериозна среща със съда през юни месец в София, когато оправдателните им присъди по обвинението за организирана престъпност бяха отменени. Софийския апелативен съд разпореди Пламен Галев да прекара  7 г в затвора, а брат му Ангел Христов само 5г. Тези им присъди обаче не са окончателни и се очаква братята да ги обжалват пред Върховния касационен съд.

Що се отнася до настоящото дело за обида срещу братя Галеви, то е насрочено за  3 ноември,  като се очаква до тогава да са направени всички необходими експертизи на братята, за да може съдът да вземе своето окончателно решение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *