Прахосницата Мария Игнатова пръска по 10 бона на месец

1

Русата ти ви фурия Мария Игнатова изпадна в паника, след като остана без работа. Любимата на Рачков е свикнала да живее нашироко и да пилее пари. Без да й мигне окото, водещата харчи по 10 000 лева на месец.

Бивш любовник на Игнатова изпратил на Димитър Рачков кошница с цветя и бележка: „Честито, сега ти ще даваш по десет бона на месец“. Случката става в началото на връзката на Мария и актьора. По същото време обаче кариерата на Рачков тръгва стремително нагоре, благодарение на „Господари на ефира“ . Заедно с Игнатова бързо стават супер популярни и поканите към двойката за водещи на светски партита валят отвсякъде.

Мария Игнатова и Рачков станаха машина за пари

Дори икономическата криза не се оказа препъни камък за ангажиментите им извън екрана. Рачков и Мария не паднаха в хонорарите си. Само най – богатите фирми в момента могат да си позволят да наемат известната двойка.

След падането от екрана на Би Ти Ви на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ обаче, съдбата на Рачков и най – вече на Мария Игнатова е доста несигурна. Маги Халваджиян ще търси къде да пласира хитовите продукции, но това ще отнеме време. Междувременно, половинката на Димитър Рачков едва ли ще свие високия си стандарт на живот. А отговорността за поддържането му ще легне изцяло върху талантливия актьора.

Мария Игнатова се надява скоро да получи и годежен пръстен. Красавицата не се притеснява, че първият й брак със собственика на „Найт флайт“ Петко Димитров не издържа дълго време. Димитър Рачков също има един злополучен опит да свие семейно гнездо. Комикът беше подло изоставен от първата си съпруга, която му изневери с продуцента Евтим Милошев.

Димитър Рачков разказва за Мария Игнатова. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *