Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

60 % от българите нямат нито един лев спестявания за черни дни!

Спестявания

Почти 60 % от българските граждани нямат спестявания или казано по друг начин, нямат никакви бели пари за черни дни. Това показва изследване на ING, в което се уточнява, че в цяла Европа хората без спестявания са 43 %.

Според проучването обаче, ние сме най – стриктни при разходите за почивка. Цели 84 % от нашенците планират предварително колко трябва да заделят за туризъм, а 74 % се придържат към предварително определения бюджет. В другите държави на стария континент едва 52 % от хората спазвали предварително начертания за разходи план.

Анализ

Друга интересна точка от проучването показва, че в България шестдесет на сто от хората размишляват, преди да се впуснат в голям разход на средства. Другите четиридесет процента пък скачали веднага, щом им се отдаде възможност. В другите страни процентите са седемдесет и два срещу двадесет и осем за същото нещо.

Според анализатори фактът, че цели 60 % от хората нямат нищо заделено е повече от тревожен. Това дава допълнителна възможност на представители на различните професии да злоупотребяват с бедността на народа, а още повече, че в някои сектори на икономиката като здравеопазване и банкиране например, съществува пълна липса на контрол от страна на властите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=q19-XvCVbog

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *