Позор! Яйцето за папата в Топ 3 на безумиците

2
Яйцето на Плевнелиев се нареди на 3-то място за безумен подарък

Нестандартният подарък на президента Росен Плевнелиев по случай 24 май, с който той удостои папа Бенедикт ХVI ни отрежда поредното челно място в световна негативна класация. Фамозното и огромно яйце с тегло 200 килограма,  което президентът дари на Римокатолическата църква ни заби на 3 – то  позорно място на безумиците в световен мащаб в специализираната класация на Romereports.com.

Президентът пък счита, че подаръкът му е с изключителна символика и по никой начин не е безумен

Оказа се, че с ексцентричната си идея и изпълнение президентът Росен Плевнелиев не е успял да задмине само безумния подарък на немския епископ за рождения ден на Бенедикт XV, който се проявил с 20 галона бира, запазена марка на германците и с право заема първото място в класацията. Въпреки огромното си старание с 200 кг. яйце, което дори не успя да поднесе на официалната си визита заради огромните му размери и невъзможността да влезе в покоите на папата,  Росен Плевнелиев остана и едно място зад подаръка на принц Чарлз, който е удостоил Римокатолическата църква със специален сервиз от 12 – ет десертни чинии.

При все обаче президентът счита, че подарък му е с дълбока символика и по никой начин не е безумен. Росен Плевнелиев не пропусна да отбележи и факта, че създателят на яйцето Георги Андреев и помощници са се трудили върху него цели две години, а 15 – ет бижутери са се погрижили за неговия автентичен вид и изящност.

Президентът дори не успя да поднесе подобаващо грандоманския си подарък!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Егати президента си избрахме.Ми той много сбъркан се оказа.Протокол няма ли да го научат.

  2. Остава да седни върху яйцето и да си го измъти. Само да не се излюпи нов Бойко Борисов,че…жална ни майка!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *