Позор! Парламентът КАТЕГОРИЧНО отказа да изгони ЕРП-тата!

3

Депутатите се хвърлиха да защитават монополите

Атака поздрав към националните предатели
Атака поздрав към националните предатели

Малцината присъстващи в пленарна зала депутати за пореден път се изплюха върху волята на народа и КАТЕГОРИЧНО отказаха да изгонят от България монополистите от енергоразпределителните дружества. Народните избраници за пореден път защитиха само собствените си интереси и по този начин поощриха безчинствата на своите спонсори в сянка.

На днешното гласуване за приемане на Проект за осъществяване действия по отнемане лицензите на ЧЕЗ, Енерго – Про и ЕВН, присъстваха едва 70 депутата. 45 от тях показаха, че са тотално некомпетентни по важни за държавата въпроси и нямат място в Българския парламент, като гласуваха с „въздържал се”. Малко по – голяма смелост демонстрираха 13 с „против” и 12 със „за”.

Волен Сидеров поздрави парламента с "Ку*ви, сбогом"
Волен Сидеров поздрави парламента с „Ку*ви, сбогом“

Това даде шанс на Волен Сидеров и неговите съмишленици от „Атака” да вдигнат поредния скандал. Те чевръсто успяха да разлепят из парламентарната сграда листовки със снимките и имената на всички, които гласуваха против предложението за отнемане на лицензите. След това Сидеров изведе своите и на излизане поздравиха своите колеги с известната песен на Радо Шишарката „Ку*ви сбогом”.

„Започваме борба за недопускане на такива национални предатели в следващия парламент. За мен няма никакъв смисъл да стоим повече на едно място с хора, които предават България” – коментира той.

Независимо от променливите настроения на капризния Волен, ние също трябва да се запитаме имат ли място тези жалки търгаши в Народното събрание. Защото България ясно показа, че ЕРП-тата нямат място тук и трябва да си вървят. По време на протестите милиони излязоха да покажат какво искат, но управляващите за пореден път пренебрегнаха народната воля.

Ето с тази песен Волен поздрави депутатите – 18+:

http://www.youtube.com/watch?v=EO3hQc9hiFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Да,ааааааааа! Всички протестиращи до един, ако са истински граждански структори, трябва да гласуват само и единствено за ПП “ АТАКА“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *