Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Познахме! Продуцентите спасиха Пенка от елиминации, трябва им!

Пенка убаваКакто писахме вчера, продуцентите на БИГ Брадър ол старс ще спасят Пенка от първите и вторите елиминации. Причината? Много проста – трябва им. Те очакват да се държи така, както беше при Миските и да създава смешни и трагикомични ситуации. Тя обаче се държи стреснато и реагира като изплашен заек. Засега…

Причината да я спасят беше, че никой не я избра в отбора си по време на номинационната игра и тя остана последна на канапето. Тогава Скалата примирено каза – ела при нас, но го прекъсна гласът на Брадъра, който каза карибката да си седне обратно, защото печели имунитет от номинации, тъй като е избрана последна.

Погледнато логично, Пенка не става за тези игри и затова не беше избрана. Ако става дума за физическа сила – забравете. Тя е толкова слабичка, че прилича на недохранен манекен на Освиенциум. Така че ако играта е силова – Пенка ще е слабото звено  в отбора. Ако пък в нея трябва да се покаже интелект, звеното направо се къса, защото е учило до четвърти клас.

Въпреки това момичето предизвика доста съжление у зрителите, когато остана отстрани да гледа състезаващите се. То се беше свило в якето си с лутащ се поглед кого да подкрепи и за кого да вика. И изобщо има ли приятели в тази Къща. Всички я подминават, говорят с нея от немай къде и тя се чувства абсолютно излишна. Доста неочаквано тя се сприятели с певеца и компютърен дизайнер Джийсън Брат Люис, сякаш двамата инстинктивно усетиха, че са аутсейдери.

Те се усамотяват н някой ъгъл и си доверяват приятелски тайни и възгледи за живота. А Джийсън пък беше първият почти дружно номиниран за изгонване. Причината? Защо искал да се обръщата към него с псевдонима му, а не с името му. Интересно защо не зададоха този въпрос на Денди…Истинската причина? Джийсън е от друг формат – Х фактор и не е брадър. И стадото веднага го отлъчи, както през миналия сезон първо изгони Сани-Алекса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *