Познахме! Наградите на „Планета“ бяха нагласени

0

galena-nagradaНикаква изненада не поднесоха  снощните награди на „Планета“, просто защото отсъстваше елементът изненада. Още вчера написахме кои ще бъдат печелившите и не излъгахме.

Галена наистина отнесе приза „Певица на годината“, а Константин пък за кой ли път взе званието  изпълнител на 2013. Двамата също не показаха кой знае какви бурни емоции, радостта им беше доста изкуствена, защото си знаеха, че наградените ще са точно те.

Водещи на фолкаджийската церемония бяха  предвалително обявените  певицата Кали и колегата й Борис Дали, а Магда се изяви като ко водеща. Кали показа завидно добра форма за жена на 40 и жена, родила преди по-малко от два месеца. Беше по-интересно да се гледа как тя води, отколкото как други пеят.

Илиана Раева закъсня безумно много и внесе доста смут у организаторите и публиката. Тя трябваше да поднесе статуетка на Андреа, но в последния момент й намериха заместничка. Раева все пак се появи, но след дъжд качулка. Заговори се, че за да не остане Мария без награда, Гущеров платил колкото трябва и тя взе несъществувашия досега приз „Модна икона“.

Райна пък шашна публиката с коктейл от плейбек и живо пеене, но това не попречи на зрителите да я аплодират и да  се забавляват като за последно. Другата новост е, че звездите не показаха обичайните голотии, а бяха облечени повече от прилично, а Галена се беше избарала като скромна гимназистка от миналия век.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1dwnPheEcrU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *