Пожар в сградата на община Сливен!

0

Пламъци обхванаха сградата на общината в Сливен рано сутринта. Неизвестен мъж хвърлил коктейл „Молотов” през един от прозорците на кметството. Вратата на сградата пък била обилно залята със запалителна течност и също била възпламенена.

Въпреки атаката, общината не е сериозно пострадала и новият кмет на града ще започне безпроблемно работа в нея. Ген. Кольо Милев от БСП успя да победи досегашният градоначалник и кандидат на ГЕРБ Данчо Лечков в оспорвана битка миналата неделя.

Първоначално разликата между генерала от запаса и футболната легенда беше около 1 % в полза на „червения” претендент. Към 23,00 часа обаче стана ясно, че резултатът на Кольо Милев се е

Сливен предпочете кандидат на БСП пред скандалния Лечков

покачил до 57%, с което напрегнатите избори в Сливен бяха предрешени.

По- късно на пресконференцията на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че съжалява за загубата на приятеля си Данчо Лечков, но призна, че не е управлявал добре града. Странно обаче защо изобщо го подкрепиха тогава? Балотажът в града на Сините камъни беше изпъстрен с множество нарушения, а търговията с  ромски гласове течеше необезпокоявана  от ранна сутрин до късно вечерта.

Последната една година от управлението на футболната легенда в Сливен беше изпъстрено с нестихващи скандали. Данчо Лечков беше разследван от ОЛАФ за крупни злоупотреби с европейски средства. В Сливен било практика фирмите, които получават обществени поръчки, да са свързани с кмета. След няколко месечно разследване, българското правителство се видя принудено да затвори кранчето на Лечков, преди далаверите му да се размиришат и в Брюксел. Така градът остана с разкопани улици и в пълен хаос.

Ето как Бойко се отрече от кандидата си за кмет на Сливен Данчо Лечков. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *