Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Появиха се имотите на Трайчо Манекена

Трайчо Манекена

След като престоя 24 часа в ареста, Трайчо Трендафилов се прибра по живо и здраво в дома си. Манекена побърза да разтръби навсякъде, че бил несправедливо задържан по сигнал, подаден от хора, които се представяли за баш наследници на спорния имот в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Става въпрос за парници на бившата фирма „Интрансмаш“, които бизнесменът купил през 1992 г. Три лета по-късно избухнал пожар, който изпепелил оранжериите. Дошли пожарникари, които съставили наказателен акт на Трайчо и дори го обвинили, че е немарлив към собствеността си и не спазва никакви правила за безопастност.

През 1998 г. му треснали нова глоба. Този път за производство на фалшив алкохол. Трендафилов пак не бил виновен – просто в деня на глобата научил, че на негова територия се произвеждат менте огнени питиета. Въпреки това платил налога. Ако се вярва на клюките, братята Маргини до последно му давали гръб. Пак те са го свързали със свой човек от община „Триадица“, който го включил в схемата за имотни измами.

братя Маргини

Доскоро Манекена се движел с няколко човека охрана, никой не смеел да го заплаши или съди. Известният в миналото софийски тарикат, който в момента се борел с рак на лимфните възли, проплакал пред приятели, че едва след като разбрали, че е тежко болен, враговете му се активизирали. Трайчо трудно говорел заради операцията на лимфните възли на шията и провеждана терапия. Манекена не искал да остава в болница, а лекарите му се чудели как се предвижва след химиотерапията.

„Подал съм необходимите документи, за да ми бъде присъден този имот по давност. Тези „господа“, които сега искат да ме компрометират и да повлияят вероятно и на съда за предстоящото дело те са крадците, които казват „Дръжте крадеца!“ Случаят със спорните земи на Трайчо е още по-запален и заради факта, че съдия-изпълнителят, който е идвал в имота, бил не кой да е, а небезизвестният Галин Костов – един от петимата обвиняеми за смъртта на собственика на фирма „Гранити“ Стоян Стоянов. Костов бе обвинен за подбудител на екзекуцията на бургаския милионер.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *