Повелителите на тигрите и „Кремиковци“ братя Дамбовци- милиардери!

0
dambovci
Тигърът на Дамбовците

Skandalno.net Аверът на Алексей Петров Пламен Стоянов – Дамбовеца, е един от най-богатите българи. Според икономисти, състоянието му се оценява на повече от 1 млрд. лева. „Перлата” в бизнеса на Дамбовеца е фирмата „Еко металс”, която е търговски партьор на „Кремиковци”. Само за миналата година ортакът на Трактора е отчел 85 млн. лева печалба. Явно за „октоподите” криза няма!

Дамбовци и Алексей Петров се сближават покрай общи афери в „Кремиковци”. Охранителната фирма на Трактора влиза в завода по времето на Валентин

Големият Дамбовец
Големият Дамбовец

Захариев, който го купува за 1 лв. Алексей Петров е нает да пази „Кремиковци” срещу 700 бона на месец. „Екометалс” на Дамбовци пък е основен партньор на комбината. Но това става след като братята и Трактора започват да поддържат по-близки контакти.

Дамбовци бяха закопчани заедно с Петров при оперцация „Октопод”, но твърдят, че не се познават с Трактора,

Дамбовци обсебиха "Кремиковци"
Дамбовци обсебиха „Кремиковци“

въпреки че отдавна се знае, че имат общи бизнес дела. Нещо повече дори. Дамбовци и Алексей Петров стават съдружници в изкупуването на земята в близост до „Кремиковци”. Трактора задейства връзките си по високите етажи на тогавашното правителство. Целта е да получат позволение за изграждане на тузарски затворен квартал.

Идеята на практика не е тяхна. В столична община отдавна се върти, но са необходими солидни инвестиции. Както и да стане ясно ще го бъде ли или не комбинатът. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *