Потвърдено! Кали кръстила сина си на Жоро Илиев

0
Кали със сина си Георги

Скандално разделилата  се поп – фолк дива с бизнесмена Антон Краус, Кали призна, че първородният й син  Георги е кръстен на Жоро Илиев.  Певицата която седна на мястото на екс съпругата на тв продуцента Иван Христов в “ Споделено с…“ , което се излъчва по тв 7 открито заяви, че знае, че всяка нейна грешка ще бъде плащана от децата й, но в крайна сметка  славата неминуемо води и ред негативи след себе си.

Кали кръстила сина си на Жоро Илиев от благодарност

Кали заяви, че далеч не е враг на жълтата преса, защото във всяка новина има някаква истина. Такъв е случаят и с първородният й син Георги, поп – фолк дивата заяви, че той определено не е дете на Жоро Илиев и е крайно време спекулациите в тази връзка да спрат, но е кръстен на него, защото първо  мъжът на Мая Илиева й е бил доста  близък човек, а освен това й е помогнал, когато е била сама и бременна с малкия Георги.

Водещата споделя, че именно защото когато е била в изключително трудно положение и сама,  Жоро  Илиев й е подал ръка, тя е кръстила сина си на него, защото  не е можела да му се отблагодари адекватно по друг начин.

Кали кръстила сина си на  Жоро Илиев!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *