Потвърдено – Иван Христов във Вип Брадър !

1
Иван Христов
Иван ще участва във Вип Брадър

Иван Христов призна, че може би ще участва в предстоящето издание на ВИП Брадър. Опосумът каза, че никога няма да влезе с половинката си Ирина Сарачинова, но сам би участвал, естествено срещу доста прилична сума.

Наглият ТВ водещ иска „скромната“ сума от 700 000 евро, за да участва в риалити шоуто. Той сподели, че не би участвал с Ирина, защото най-вероятно ще има много скандали. По всичко личи, че Иван ще участва заедно с тризначките от предния сезон. Според анонимни източници, Ирина категорично отказва да излага живота си, пред цяла България. Както е известно, след провалените предавания на Иван (с участието на Андрей) той има сериозна нужда от пари. Младата двойка го е закъсала и участието в къщата на ВИП Брадър е добре дошло.

Иван, разказа че е готов да живее в скромна квартира, но половинката му била много претенциозна и иска лукс. Тя не можела да си позволи да живее под наем и праща любимия си в риалитито. Освен тризначките и Иван, по всяка вероятност в къщата ще влезе и Вихра. Имаше информация за Николета Лозанова и Алисия, но за сега нищо не се знае.

Иван и Ирина
Ирина няма да подкрепи Иван в шоуто

Продуцента на шоуто, Нико Тупарев не жали средства и привлича най-скандалните и конфликтни личности. Той сам каза, че този сезон ще е мега сензация и ще хвърли телевизонна бомба в ефира.

Къщата на Вип Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тая селянка с много претенции била.Докато иванчо е в бигбрадър, тя може да потърси по-платежоспособен и да се уреди тоя болкук.Да си съдерете задниците, няма да гласуваме, да плащате на хора дето не си знаят парите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *