Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потулват делата срещу Красьо Черния – видео

4erniq1Делото срещу Красьо Черния за укриване на доходи ще се води при закрита врата. Магистратите аргументираха странното си решение с факта, че в материалите имало разпечатки от СРС- та. Оказа се обаче, че извадките от телефонни разговори са били част от делото за търговия с влияние, което съдиите отказаха да разглеждат.

Красимир Георгиев е обвинен за укриване на данъци в размер на 95 хил. лева. От 2006 насам плевенския бизнесмен е подавал декларации в невярно съдържание или изобщо не е подавал такъв документ. Колко са приходите на Черничкия също се оказа пълна мистерия, тъй като

Красьо Черния укриване доходи пет години

Красьо Черния укриване доходи пет години

 и те бяха обявени от съдиите за държавна тайна.

Делото за укриване на данъци срещу лобиста така и не успя са стартира на уречената дата, защото обвиняемият получил обвинителния си акт по- късно от постановения срок.

След като изневиделица делото за укриване на данъци се оказа недостъпно за външни лица, се появиха подозрения, че материалите събирани със СРС- та са

Странни съдийски решения по казуса с плевенския лобист

Странни съдийски решения по казуса с плевенския лобист

били приложени към него умишлено. Няма как да се обясни присъствието им, след като са били използвани при предишното обвинение срещу Красьо.

Въпреки че делото за лобизъм беше прекратено поради липса на доказателства, факт е, че 23 висши магистрати бяха отстранени заради контакти с Красимир Георгиев. Разбира се, няма нито един уволнен, а само понижени или с временно прекъсване на права за няколко месеца. Непрозрачните действия на родните съдии по казуса с Красьо Черния, със сигурност ще затвърдят лошото впечатление на европейските ни партньори. Във всеки доклад за България, Брюксел набляга на слабото правосъдие и липсата на задоволителни наказания по знакови дела, каквото е и това срещу Красимир Георгиев.

Коментари след като съдът не даде ход на делото за укриване на данъци срещу Черничкия. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *