Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потресаващо! Секти подтикват деца към самоубийство

Бесило

Секти учат децата как да се самоубият

Притеснени родители сигнализират, че в България вилнеят секти, които принуждават децата да се самоубиват в името на измислени и абсурдни каузи.

Вече има регистрирани няколко подобни случая и родителите се обединяват с цел да се намери тази секта и да се спре с убийствата. Една от майките – Александрина Младенова е изгубила 17 годишната си дъщеря по  ужасен начин. Тя е намерило детето си обесено в къщата, а по думите й причината за самоубийството е секта. Александрина е видяла, че в интернет има сайт, който учи децата как да си направят професионална примка за бесило. Сайтът се казва „Лов на лисици“ и обесеното момиче е видяло от там как да се самоубие. Майката не се ангажира да назове конкретна секта, но е видяла рисунките на дъщеря си – гробове и смърт.

В България има множество секти, за които не се взимат никакви мерки. Опечалените родители са започнали собствено разследване и са твърдо решени да тикнат виновниците зад решетките. В момента се подготвя специален център за борба с подобни организации, но името все още не е известно, а и не се знае кога ще заработи. Ние от екипа на skandalno.net приканваме родителите да бъдат по-бдителни, за да не се стига до подобни инциденти.

Сектите в България. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Потресаващо! Секти подтикват деца към самоубийство

 1. КРАСИМИРА РОМЕОВА КРЪСТЕВА Отговор

  22.01.2017 в 16:09

  МОЖЕ ЛИ ДЕЦАТА ДА ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ БЕЗ ПАРИ И ГЛУПОСТИ ЗА РЕЛИГИИ? ТАКА ИЗБИВАТ ХОРАТА! НЕ ПРАВИ СЕКС…НЕ ЯЖ…НЕ ИЗЛИЗАЙ…ИЗДУХАЛИ ПУСТИНЯЦИ!

 2. КРАСИМИРА РОМЕОВА КРЪСТЕВА Отговор

  22.01.2017 в 16:10

  МОЖЕ ЛИ ДА СТОИШ С ИЗДУХАЛИ СТАРЦИ И ДА ТИ СЕ ЖИВЕЕ? ДА ГЛЕДАШ КАК СВЕТЪТ ЖИВЕЕ, А ТИ ДА СЛУШАШ ЗА БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ…

 3. Оля Отговор

  18.04.2022 в 8:49

  Аз пък имам много прости, религиозни родители и не мога да ги понасям…Трябва да премахнете религията, защото тези светци и отци са бавноразвиващи се шизофреници и ни побъркват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *