Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потресаващо! Намериха момиченце отгледано от крави

Момичето е отгледано от крави

Момиче само на 5 годинки е било отглеждано изцяло от крави. Детенцето е намерено в краварник от руски полицаи в Пермската област. Почти невероятно, но факт малката няма никакви комуникационни  или социални умения  и умее само да мучи  досущ като млекодайните.

Детето единствено мучало

Всъщност 5 годишното момиче има родна майка и дори втори баща, но и двамата не се вълнували ни най – малко от нейното съществуване и съвсем логично нито са се погрижили тя да се социализира, като я пратят на детска градина , нито да й  осигурят контакт с други деца чрез игра на улицата.

Момиченцето буквално било затирвано в краварника, за да не ги обезпокоява, а ако си позволило да се появи пред тях, те бързо вкарвали своите нечовешки методи за възпитание, като я затваряли в долапа. Потресаващо е,  че единственото нещо, с което се хранело момичето е мляко от своите своеобразни настойнички – кравите. За щастие, след като службите намират момичето, те са се погрижили,  то да бъде настанено в  социално – рехабилитационен център, където специалистите макар и малко късно ще се опитат да изградят у нея социални навици.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *