Потресаващо – как се правят капсули от човешки ембриони !

1
Аптека в Сеул
Капсули от човешки ембриони

На Южнокорейска митница за пореден път са открити капсули от човешки ембриони. Местен журналист под прикритие е проследил целия ужасяващ процес.

В жилището си, медицинска сестра му е показала как става всичко. Жената е извадила от фризера си, дълбоко замразени абортирани бебета. Накарала е журналиста да си избере едно, след което безкрупулно го нарязва и го подсушава в микровълновата печка. Накрая остатъците се смилат във вид на едрозърнеста кафява пудра. Процесът отнемал два дена, като вонята е изключително силна. За да се притъпи миризмата се слагат разни подправки и билки.

Фармацевтите от Северна Кореа също продават „вълшебните капсули”. Преди цената за бройка е била 60 цента, а сега достига 30 евро. Медикаментът имал магическа сила, като лекувал безплодие, импотентност, опъване на кожата и дори рак. Дневната доза не трябва да надвишава две капсули, иначе се получава гадене и кръвотечение от носа. Лекарството е разпространено предимно в Кореа и Китай, като дори се продават цели ембриони за няколко стотин евро.

Полцейски акции
17 000 капсули са открити за 9 месеца

Властите в Сеул предупреждават, че прочутите хапчета са опасни за живота и съдържат вредни за човека вируси и бактерии. Въпреки това търсенето не спира, като за последните 9 месеца са конфискувани повече от 17 000 капсули.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *