Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потресаващи рокади в Нова телевизия, Ники Кънчев гони Сашо Диков

На есен с песен Сашо Диков ще се появи в ефира на Би Ти Ви. Опърничавият журналист се готви да напусне предаването си „Дикофф” и да стане новото лице на „Нека говорят“, твърди последната медийна клюка. От Би Ти Ви вече са предложили изгоден договор на водещия, който просто чака старият му ангажимент към Нова телевизия да изтече, за да стъпи във владение на новия си стол.

Сашо Диков

В момента положението на Сашо в Нова никак не е цветущо. След летящия старт на предаването му в последните 2 месеца „Дикофф“ губи скорост. Рейтингът на рубриката му е крайно незадоволителен, а това силно обтяга отношенията му с продуцентите му от „Телеман“. Шефовете никак не били доволни от резултатите и притискали Сашо да се хване по-сериозно за работа, за да съживи предаването. Те директно го обвинявали, че е загубил интерес към задълженията си и вече не се старае, както в началото. Заплашили го дори, че ако не се стегне, може да изхвърчи преждевременно.

Решението за съдбата на Сашо в Нова обаче отдавна вече е взето. Докато се опитат да засилят дисциплината в екипа на „Дикофф“, продуцентите му водят преговори с негов заместник. За тази роля се спряга името на Ники Кънчев, който в момента има достатъчно свободно време, за да поеме и още един ангажимент. Кънчев бил дал устното си съгласие, че ще замести Сашо в следобедното съботно шоу и вече уговарял своя хонорар.

Според запознати обаче Диков не само че няма да пострада от смяната на ефира, но и дори ще припечели повече. В Би Ти Ви били готови на големи отстъпки, само и само да го привлекат в екипа си. Шефовете му
обещали огромна заплата и всякакви допълнителни придобивки. Освен това при новите си работодатели журналистът можел да се радва на пълна свобода в избора на гости и теми за разговор. Екипът, който работи за него, също трябва да се увеличи двойно. Така вместо 4 репортери и редактори, които да избират темите му, от есента Сашо ще може да се възползва от 8 служители само на негово разположение.

„Това е най-големият удар, който той е правил в кариерата си и няма да го изпусне. Вече няма никакво съмнение, че Нова беше само трамплин, за да бъде забелязан от Би Ти Ви и да успее да си издейства наистина добро заплащане“, коментират колегите на Стажанта.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *