Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потрес! Шефът на Парламента обвини медиите за протестите!

Михаил Миков сърдит на медиите, защото отразяват протестите!!!!!

Михаил Миков

Михаил Миков

Настоящият председател на Народното събрание Михаил Миков изненадващо намери начин да обвини медиите за народните протести. Той „тактично” прехвърли вината за недоволството на хората от некадърното (разбирай безхаберно) политическо управление в последните години върху журналистите и заяви, че именно те са тези, които подклаждат огъня и „допринасят за ескалацията на протестите”.

„Обстановката на протестите днес много рязко се измени. Малцина демонстрираха насилие пред парламента, с което се поругаха действията на депутатите, дори се застраши техният живот и здраве. Потърсих помощ от министъра на МВР да ни осигури нормални условия за труд. А медиите също допринасят за ескалацията на протестите, като отразяват действията на демонстрантите”, хвърли бомбата Миков.

Той допълни, че недоволството на хората срещу разпродаването на България пречило на депутатите да си вършат работата. А пък те от своя страна правели всичко възможно, за да се „отворят” към гражданите и да се вслушат в техните проблеми.

Протести срещу олигархията

Протести срещу олигархията

Михаил Миков каза още, че според него само политическото съгласие между всички партии ще изведе държавата от тази толкова сложна ситуация. Ние пък си позволяваме да не се съгласим с него, защото именно заради ПАЗАРЛЪЦИТЕ между партиите България е в това окаяно състояние! Парче за сините, парче за червените и за розовите, и за зелените! Грозните сделки, на които целият народ стана свидетел в последните 20 години направиха това, което вече дори и най – кротките не искат да търпят!

Няма спор, че нагнетяването на напрежение е ОГРОМНА грешка и е желано само от истинските врагове на България. Мирните протести в никакъв случай не трябва да бъдат окървавени, но г-н Миков – хората искат държавата да се управлява от родолюбци, а не от чужди слуги!

Виж видео от протестите:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Потрес! Шефът на Парламента обвини медиите за протестите!

  1. Шуши Отговор

    27.06.2013 в 9:36

    Не сте чули правилно. Енергийната мафия и купените от нея медии обвини

  2. НИКО Отговор

    29.06.2013 в 7:34

    СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ МЕДИИТЕ СА ВИНОВНИ. ТЕ ПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ ДА ВДИГНАТ НА БУНТ ХОРАТА ОСОБЕНО ТЕЗИ КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *