Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потрес! И Николета като Цветан Цветанов – подслушва незаконно!

Оприличават Лозанова на Цветанов – печели от компромати

Николета ЛозановаПотресени служители на ТВ7 подадоха горещ сигнал и съобщиха, че Николета използва незаконни похвати за новото си предаване. Според тях плеймейтката е твърдо решена да снима и подслушва хората без тяхното изрично съгласие, наподобявайки действията на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

„Както Цветанов рекетираше предприемачи и не се посвени да запише тайно дори Бойко Борисов, така и Николета е решена да действа по същия начин. Дори съвсем откровено може да се каже, че тя му взе бизнеса с подслушванията и даже го сложи в малкия си джоб. Със сигурност имаме информация, че записва хората без тяхното знание, а това според закона е равносилно на престъпление”, коментират притеснено служителите.

Цветанов подслушванеДопълват, че в момента екипа на Николета Лозанова се състои от 40 души, като 25 от тях имат за задача да обикалят по улиците и да снимат всяка публична личност, която успеят да зърнат. Още по – лошо е, че са заразили целия център на София с миникамери, поставени около жилищата и офисите на известните, както и в скъпите магазини където пазарува хайлайфа.

„В магазините и заведенията камерите са монтирани с изричното съгласие на собствениците, които са получили сериозни суми. Те обаче няма как да се измъкнат, ако някой заведе дело срещу Николета, защото лесно ще се разбере къде е направен записът. Принципно в такива случаи се разчита на масовата заблуда, че някой случаен клиент е правил записа”, споделят запознати.

Като цяло общественото мнение категорично е против ролята на Николета Лозанова като морален ментор. Хората намират за изключително цинично точно тя, която до последно лъжеше официалния си съпруг с бившите си гаджета, да дава акъл как е правилно да се живее.

http://www.youtube.com/watch?v=zN0LE86OW2M

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *