Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потрес! Народните ни представители масово бият съпругите си

nasilieДепутатски съпруги редовно ядат здрав бой от мъжете  си, но не смеят да подадат жалба срещу насилниците, разкриват от МВР. Известни са четири случая, в които домовете на народни избраници често се посещават от полицията след обаждане на пострадала жена. Двойно повече са домовете на депутати, посещавани по този повод поне веднъж от полицаи. Малтретираните дами обаче се страхуват да подадат официално жалба срещу властните си мъже.

Освен че често се превръщат в боксови круши на съпрузите си, насилието е съчетано и с психически тормоз. Дори да съберат смелост и да заплашат мъчителите си, че ще подадат

Парламентът е приютил няколко насилника

Парламентът е приютил няколко насилника

жалба в полицията, мъжете им го удрят на молба и обещават, че е за последно. Когато усетят, че публичният им имидж е в опасност, намират начин да разубедят жертвите си.

В случай, че жената подаде жалба в полицията за домашно насилие, адвокатите на баровците прилагат ловък номер. От три години насам крупен бизнесмен и съпругата му се съдят взаимно за домашно насилие. Първо тя подала оплакване, но за да я контрира, съпругът също подал жалба срещу нея за физически тормоз. Той е два пъти по- едър от нея и едва ли би могла да го нарани, но вратичките в закона умело се използват от скъпо платените адвокати на големците.

Факт е обаче, че се е увеличил броят на мъжете, които подават жалби срещу съпругите си за домашно насилие.
Всяка четвърта българка е жертва на физическо или психическо насилие. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *