Потрес! Музикантка на Слави вдига лесбийска сватба

0

Лили Йончева прокуди бащата на детето си заради женско гадже

Лили Йончева
Лили Йончева

Бившата перкусионистка на Слави Трифонов – Лили Йончева, заформи бурен любовен триъгълник и си намери ново гадже – жена. Някогашната любимка на Дългия реши тотално да скъса оковите на консервативното минало и изгони бащата на детето си, за да си направи място за новата страст.

Говори се, че барабанистката дори се е врекла официално на любимата си и двете са вдигнали сватба на нарочна церемония в Лондон, където живее. Разпасаните дами поканили за събитието само своите най – близки хора, защото не искали да вдигат излишен шум.

Лили Йончева
Лили Йончева

Припомняме, че за бившата слабост на Слави Трифонов, отдавна се говори, че е с нестандартна ориентация. След като напусна шоуто, тя избяга в столицата на Великобритания и там се запозна с бащата на детето си Пол Блейк. На практика Лили Йончева използва човека да ѝ направи дете, след което безмилостно го натири да си върви откъдето е дошъл.

Според слуховете, основна причина за това е любовта ѝ към постоянната партньорка перничанката Ели Златанова, с която имали връзка още преди Лили да роди. На практика двете използвали бедния Пол за осеменител, тъй като ин витро процедурите са доста скъпи. Разтропаните дами съобщиха сами за своята сватба във Фейсбук профилите си. Близки до Лили Йончева споделят, че връзката с друга жена не ѝ пречи да се грижи добре за дъщеричката си Беата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rK-yilSnMfc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *