Потрес: Български бизнесмени дават 10 бона за секс с ученичка!

0

Никой не търси отговорност от секс извратеняците

Секс с ученичка
Секс с ученичка

Последната секс мода сред новобогаташите в България е да си търсят млади компаньонки в съвсем крехка възраст. Журналистическа проверка показа, че интернет и печатните издания за обяви са пълни с подобни предложения, като единственото изискване на прелюбодейците е новите им партньорки да са на възраст до 14 – 15 години.

Много от мераклиите за секс с младо парче предлагат невероятните 10 000 лева за няколко дни интимна близост и обещават, че ще водят младата си любовница на пътешествия в чужбина.

Арест за прелюбодейците
Арест за прелюбодейците

Така например, „привлекателен мъж” в средна възраст дава парична подкрепа на ученичка (в краен случай студентка) и обещава по няколко хиляди лева издръжка. Мераклията за секс обяснява, че парите могат да бъдат получавани след всяка среща или под формата на месечна заплата. Държанката обаче трябва да притежава и още едно ценно свойство – да е в състояние да си затваря устата, да не дрънка къде ходи и какво прави.

Интересно е, че също така и много бизнес дами си търсят нови партньори за секс. Жените обаче далеч не са толкова щедри в обещанията си като мъжете и техните предложения рядко надхвърлят спонсорство от над 200 – 300 лева на вечер.

В цялата работа не би имало нищо лошо, ако загорелите за секс офертьори не си търсеха непълнолетни партньори. Тук е особено интересно да се запитаме защо властите бездействат и не изловят хората, които явно нарушават законите на републиката.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jq8UEsaaUiw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *