Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потрес! Българчетата на училище от тригодишна възраст

Бебета с памперси ще учат четене и смятане

България ще прави професори с памперси

Поредният безумен законопроект за предучилищното и училищно възпитание у нас, предвижда малчуганите да тръгват на даскало още от тригодишна възраст. На претрупаните от „работа” депутати явно им се струва груба грешка да се позволява на малките да лентяйстват чак до 5 години и решиха да ги форсират, за да натрупват знания още преди да са се научили да говорят на родния си език.

Съгласно промените за подготовка преди влизането в първи клас, хлапетата ще трябва да започват уроци от четири години, но не когато детето ги е навършило, а „чието начало е в годината на навършването им”. На практика това значи, че родените от октомври до май малчугани ще започват да учат четмо и писмо на три години, въпреки че на задниците им все още има памперси.

Кандидат – тарторът на класа

Родители са категорични, че това е една от най – върховните глупости, които са сътворявали управниците през последните години. Защото на тригодишна възраст много от фърфалачетата все още не могат да се обличат, а какво остава да награбят учебниците и химикалките.

„Това е някакъв безумен скандал. На тази възраст те все още са бебета, носят памперси, не могат да се обуят и облекат сами. Който ги измисля тези неща ми е трудно да го определя какъв е и има ли въобще две капки акъл в главата” – категорични са млади майки.

Хората предлагат на правителството да остави безумните промени по отношение на просветата и най – накрая да въдвори малко ред по учебните заведения от всякакъв ранг. Защото почти навсякъде на децата липсват необходимите условия за нормално пребиваване, хранят ги с буламачи и развалени храни, а в много от случаите яденето просто не стига да се заситят.

Виж видео:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *