Потрес! 4- годишно дете на полицай: Тати иска да му лапам „биберона“!

0

Малката Александрина Панайотова направи потресаващи разкрития за осиновителя си Иван Панайотов, слежител в „Икономическа полиция“. Детето разказало, че баща му кара да му лапа „биберона“, както се изразявал насилника. 4- годишното момиченце твърди, че осиновителя му я съблича гола и я целува в устата в език.

Александрина е осиновена от Майчин дом преди четири години, когато е едва пеленаче. Майка й е известната бургаска адвокатка Силва Цонева. Юристката е изключително богата. Наследява от родителите си имоти на стойност близо 2 млн. лева в града.

Адвокат Цонева и Иван Панайотов имали проблеми още преди да сключат брак. Бургаската юристка признава, че любимият я биел, но тя мислела, че е заради напрежението покрай работата му. Едва след няколко години семеен живот разбрала, че той се оженил за нея заради имотите й и връзките й в града.

До осиновяването на малката Александрина се стигнало след няколко спонтанни аборта. Но дори и дълго чаканато дете не подобрило отношенията в семейството. Така през 2010 г. се стига до развод. Полицай Панайотов получил правото да взима Александрина два пъти в месеца.

Все още не е назначен втори психолог, който да работи с 4- годишното дете. Междувременно, трети месец върви разследване срещу полицай Иван Панайотов. Все още няма решение дали служителят на МВР е извъшвал блудствени действия с дъщеря си. Срещу Панайотов не е повдигнато дори обвинение.

Адвокат Цонева е подала жалба срещу бившия си съпруг. Срещу Панайотов е издадена ограничителна заповед да не се доближава нито до детето, нито до местата, където ходи заедно с майка си и баба си.

Проблемът със сексуалното насилие над децата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *