Посрещнаха Веселин Маринов с полицейския му химн, той се нацупи

0

 

Веселин Маринов гС химна „Нашата полиция ни пази“ бе посрещнат Веселин Маринов в студиото на БИ Ти Ви. Този факт, вместо да го зарадва, кой знае защо го разстрои. Той погледна нацупено водещия, който пък побърза да се оправдае, че в момента песента е актуална и София гъмжи от ченгета. Тоест родната полиция продължава да ни пази.

Ние не сме се събрали тук да говорим за полицията, каза троснато Веско. Защо? Не е ли актуално? – запита невинно водещият. И без да бъде попитан, Маринов започна да обяснява, че се злоупотребява с този химн, че самият той е пял за много партии на своите концерти, канили са го, пял е и не може да разбере какво толкова й има на тези песен, че  с нея станах за подигравка.  Всички ми се смеят, като че ли кой знае какво съм изпял.

И сега бих се включил с концерт за всяка една партия, но бих възпял единствено ГЕРБ каза предизвикателно приятелят на  Цветан Цветанов и щатен трубадур.

Водещият  не му обясни защо му се смеят за песента, Веско навярно сам знае отговора на този въпрос. Той обаче веднага смени темата и започна да говори за Коледния си концерт. Какъв репертоар  е подбрал, колко хубави песни ще изпее. Почитателите ми ще останат много доволни, закани се той.

Маринов вече бил преживял Цветанка, избягалата му от брачното ложе съпруга. Той сега много харесвал едно момиче, нищо сериозно, но повярвал, че отново може да се влюби и сърцето му е все така младо.

Не искам шегички, Цветанов ми е много добър приятел,  с него бягаме за здраве, споделяме си много неща. Той сега е зает да стяга структурите на партията, събота и неделя обикаля страната, похвали го певецът и не отрони нито дума за делата и забраната от прокуратурата на Цветанов да напуска страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *