Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Последният SMS на Васа Ганчева: „Окаляна съм… Тежко!“ – с видео

Васа Ганчева

Васа Ганчева

Окаляна съм… Тежко! Това е бил последният SMS на Васа Ганчева. Изпратен е буквално дни преди да си отиде. Критичката го пратила като отговор на своя приятелка – известна естрадна певица, която прочела по вестниците, че не е добре. „Васе, какво ти е, добре ли си?“, написала изпълнителката. И получила в отговор горния SMS. После завинаги замлъкнала…
Васа Ганчева си отиде на 1 юли след 4-дневна кома. Близките й са категорични, че смъртта е настъпила след тотален срив в организма след кампанията срещу нея, започната от Иван и Андрей и „Станция Нова“. Сестрата на Васа, Вера Ганчева цитира лекарите, които били убедени, че преплитането на червата се е случило следствие на силния страс.
„Всичко можеше да приключи за ден-два с показването на скритата камера. Но след това по нея се изля помиен дъжд. Кой ли не я нападна. Васа се държеше хладнокръвно при Карбовски, но отвътре душата й стенеше. Правеше се, че не й пука, но много бе васа ганчеванаранена. Не можа да го преживее“, казват близките й.
Сестра й Вера Ганчева допълва: „Нейната смърт ще тежи на съвестта на тези, които я вкараха в гроба с отровните си думи. Тя падна жертва на клоуни… Но както знаем от Стивън Кинг и романа му „То“, клоуните понякога са килъри. Сега съм в апартамента й. Тук е тихо и празно. Хохо скимти жално под дивана. Точно пред очите ми е статуетката й „Златен скункс“, която й дадоха от „Господари на ефира“… Така ли трябваше да си отиде – огорчена и смачкана след 40 години любов, които е дала на хората?“
Междувременно Иван и Андрей се изпокриха след смъртта на Васа. Никой от тях не вдигна телефона си на журналистите. Неоткриваем е и Жоро Игнатов, човекът, заснел със скрита камера „подкупа“ на Васа.

Скритата камера, която уби Васа Ганчева! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *