Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Порнозависимостта е лечима

Порно

Специалистите съветват порнозависимите да откажат напълно съзерцанието на разголени девойки.

Според последни проучвания зависимостта към порното все повече се задълбочава. Експерти твърдят, че младежите предпочитат висенето в мръсни сайтове в Интернет, пред заобикалящите ги девойки.
За радост на порнозависимите специалистите откриха лек на „болестта“

наркотици

Експертите твърдят, че наркоманията и порнозависимостта се лекуват по сходен начин

им. Според тях фазите на манията за мръсни списания и клипове са три. След внимателно изследване на порнозависими експертите откриват няколко етапа през които те преминават.
Първият е неангажиращо разглеждане на мръснишки списания. Тогава потенциалните „наркомани“ не осъзнават, че преминават много бързо към втората фаза, а именно – възбуда. Порнозависимите започват да гледат на заниманието си с похотливи очи и неусетно не могат да отлепят поглед от секссписанията и секссайтовете.
Специалистите обаче, намират решение за този огромен според тях проблем. Те съветват порноманияците да не купуват подобни списания. Избягването на сайтове с такава насоченост също е от изключително значение. Експертите третират проблема като наркозависимост. Именно това определя и лечението, което препоръчват. Както напълното отказване от наркотиците е единствения начин за справяне с проблема, така и отказът от всякакви дори и еротични списания е решението на порнозависимостта.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *