Порно звездата Джена Джеймсън влиза в затвора

0
Джена Джеймсън

Кралицата на порното Джена Джеймсън влиза в дранголника за срок от една година, гръмнаха преди ден медиите в САЩ. Мокрият сън на милиони е осъдена, защото преди около месец подкара колата си пияна като донски казак и катастрофира в близост до дома си в богаташкия квартал „Ориндж каунти”.

Според полицейския доклад, участвалата в стотици порно филми Джена, без никаква видима причина засилила колата си, след което изгубила контрол и се надънила в уличен стълб. Ударът бил толкова силен, че силиконовите цици на звездата се спукали и течността омазала цялото табло. Пристигналите на мястото лекари буквално се ошашавили като разбрали какво е станало, а фактът, че кървящата Джена е в пълно съзнание направо ги изумил.

Джена Джеймсън

Джена на секундата била откарана в болницата, където й била взета кръвна проба за алкохол, по изричното настояване на патрулните полицаи. Изследванията потвърдили съмненията, че актрисата е много пияна, а освен алкохол, в кръвта й намерили и следи от наркотични вещества и сънотворни лекарства.

Джена Джеймсън обаче не е съгласна с присъдата и се готви на свой ред да заведе дело срещу държавата. По нейното мнение, тя въобще не употребявала алкохол и процесът единствено е нанесъл сериозни поражения върху имиджа й. Според американски адвокати, напълно е възможно Джена да бъде оневинена, но ако вината й се потвърди, ще лежи до една година в затвора.

Виж видео с Джена:

http://www.youtube.com/watch?v=OussUanRT1I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *