Порно телевизията на Курумбашев и Палмов печели по милион на месец – с видео

2

порно телевизияБлизо 1 млн. лв. на месец печелят собствениците на мистериозната порно телевизия, която от 7 години се помещава на 6-тия етаж в софийския завод „Електроника”. Първата българска порно телевизия Eurotictv.com може да бъде гледана свободно само от чужбина или през чуждестранен ай пи адрес. Стана ясно и името на собственика- това е 41-годишния столичанин Ивайло Палмов. Родният порно магнат е издънка на фамилия, пряко свързана с някогашната БКП и Държавна сигурност. А негов партньор в незаконният бизнес е немецът Ресел, който по документи е с Американско гражданство.

Не по документи, но реален съсобственик в порно телевизията е и БСП – депутата Петър Курумбашев, разказват секс – труженички в секс предприятието. Припомняме, че бизнес секс телевизия "Електроника"партньорството между Курумбашев и Ивайло Палмов датира от едно десетилетие. Още през 200-та г. двамата държат общи офиси в бизнес сграда срещу столичния хотел „Рила”, където въртят секс телефони и еротични чат линии. Настоящото им начинание – порно телевизия, която излъчва в реално време и двайсет и четири часа в денонощието- е най-сериозната им инвестиция в порно – бизнеса до момента. Бизнес, който според българските закони е изцяло нелегален.

Към момента над 90 девойки на възраст до 24 години се снимат в порно филмите на Ивайло Палмов и сие. Хонорарите за секс пред камерата били повече от смешни, но момичетата се навивали да участват заради немотията. 90% процента от девойките са или секс порностудентки, или ученички. Непълнолетни и да е имало- не сме ги разбрали, продължават разказа си нашите информаторки. Хонорарите в телевизията обаче от ден на ден падат. В последно време за 6 часа секс пред камерата ни плащат по 100 евро. Това си е безбожна експлоатация на труда ни, оплакват се труженичките. И добавят, че преди две години, когато започнали да се снимат, хонорарите били значително по-високи. Случвало се е на ден да вадим и по 500 евро чисти пари. Клиентите на платения канал за секс в реално време били предимно араби и американци, завършват те.
Към настоящия момент Петър Курумбашев държи офис в сградата на „Електроника”, един етаж под студиата,секс Курумбашев Палмов където се снимат порно продукциите на телевизия „Еуротик тв.”. Според проверката в ДАКСИ, Курумбашев и Палмов са съсобственици в закритата вече фирма „Ку-ку филм”. Пак от системата излиза, че Ивайло Палмов е в управителния съвет на Асоциацията на независимите продуценти у нас заедно с Нико Тупарев и режисьорът Димитър Митовски.
Дясна ръка на порно краля Ивайло Палмов в стопанисваната от него секс телевизия е жена с псевдоним Мама Роза. 30-годишнаата бивша жрица започнала като порно актриса в продукциите, но се издигнала в йерархията на Палмов до ниво – мениджър на телевизията, издава друга една бивша служителка в нелегалната секс работилница.

Как се снима порно в България! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *