Порно телевизия се включи на честотата на БНТ в деня на детето – 1 юни

0

порно телевизияТакова чудо не се е случвало! Националната телевизия да бъде припокрита от порно канал. За безпрецедентния случай алармира възмутен зрител на БНТ. Беше ранен следобед, около 15 часа. По БНТ по програмата им „Свят“ вървеше бг. сериала „Дом за нашите деца“. Изведнъж звукът спря, картината прекъсна и на нейно място започнаха секс сцени“, разказва Георги Красимиров от София.
Зрителят помислил, че компютърът му нещо се е рестартирал и превключил на друг канал. Той гледал програмата на „Телевизията майка“ през интернет на адрес: www.bnt.bg.
Грешка нямало. В прозорчето встрани от разиграваните сексуални актове си стояли логото на БНТ, анонси и отправки за други нейни предавания. А в средата – чук-чук!
Това е безобразие! Добре, че малката ми дъщеря беше в съседната стая. Всъщност я бях викнал да изгледа един доста добър за секс телевизиявремето си български филм, но на нея й доскуча и излезе. И слава Богу!, споделя столичанинът.
Приключението е с дата – 1 юни, Деня на детето.
Красимиров веднага звъннал на телефоните на БНТ и останал дваж по изненадан, че там не знаели нищо. „А, така ли?“, реагирал учудено дежурният системен администратор, с когото читателят ни бил свързан.
„Там не знаят ли какво се случва на техния сайт! Длъжни са да имат непрекъснат мониторинг. Ясно е, че е станало паразитно включване – нарочно или случайно, но е недопустимо като обществен факт!, гневи се зрителят.
От БНТ реагираха като официоз отпреди 1989 г. и запазиха пълно мълчание по случая с надеждата да бъде потулен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *