Поредното дело за убийството на Стоян Балтов. Кога ще има присъди? – с видео

0

baltov Ще има ли най-после възмездие за убийството на Стоян Балтов? Студентът по фармация бе зверски пребит до смърт на 5 декември 2008. До днес виновниците, които са ритали Стоян по главата и по този начин са го убили, са все още на свобода. От седмината, които са нападнали студентът пред дискотека „Амнезия”, само трима са обвиняеми: Вили Георгиев, Светлозар Стоилов и Александър Данаилов.

Къде са и хората, които тогава излязоха на мирно шествие? Забравиха ли как невинен човек стана жертва на пияни копои, които просто са искали да се

Къде сте сега ?
Къде сте сега ?

позабавляват като убият човек. В интервю за „Отечествен фронт” майката на Стоян Балтов заяви, че когато влезе в съдебната зала всички я гледат сякаш тя е виновната. Придружителите на убийците са много повече, а семейството на убития трябва да понесе и наглите погледи на тълпата, дошла в защита на обвиняемите.

Преди няколко дена пък се отложи делото за друго зверско убийство- пред дискотека „Соло”. Преди година там загинаха Кирил Въжаров, вратар на националите ни по хокей и неговия приятел Васил Александров. Депутатът Явор Нотев, който представлява единия от убийците- Илиян Тодоров, син на бивш общинар от ubiistvoПерник, не се яви в съдебната зала, заради ангажимент в парламента.

Прецедент обаче стана доживотната присъда за убиеца на студентката от Варна Радостина Евтимова. Извергът Георги Цветанов уби брутално и мъчително младото момиче, но година по-късно вече има присъда и то подобаваща. Това се случи благодарение на неспиращия граждански натиск, а не добрата ни правосъдна система.

Майката на Стоян Балтов за делото. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *