Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Поредна наглост! Цар Киро съди Катуница

Наглостта на цар Киро и семейството му няма край…

Фамилията Рашкови отново намери начин да докаже,  докъде е стигнала самозабравата й. Цар Киро и сие са решили да осъдят гражданите на село Катуница по обвинение в дискриминация и проявена от тях етническа омраза. Това съобщи лично един от скъпите адвокати на семейство Рашкови –   Васил Марков. Наглостта на клана Рашкови няма граница, при все че вече 4-  ма човека от семейството  бяха осъдени съответно за заплаха за убийство, иманярство и противозаконно притежание и отглеждане на костенурки, те не спират с множеството си нови и безпочвени претенции.

Адвокатът на Рашкови- Васил Марков счита, че те имат основание…

Припомняме ви, че самият цар Киро показа абсолютно неуважение към смъртта на момчетата от Катуница и типично в свой стил отправи среден пръст към всички граждани от селото, които бяха отишли на делото срещу него.

Според възскъпите и добре обучени адвокати на клана Рашкови обаче клиентите им са абсолютно прави в искането си да осъдят гражданите на Катуница,  тъй като те  публично са ги дискриминирали и обиждали на етническа основа  с изрази като „мръсни цгани“ , „долни мангали“ и прочие.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Поредна наглост! Цар Киро съди Катуница

  1. Пострадала от адвокат Васил Марков Отговор

    27.06.2013 в 11:10

    Адвокат Васил Марков – Мръсния Хари! Никога не се доверявайте на този адвокат! Той играе от отбора на Прокуратурата: прави се, че ужким ви помага, но лъже и подвежда, за да ви осъдят колкото може повече. Безсрамник! Взе парите на сина ми, но го излъга, че уж “видял” в делото му “неопровержими доказателства” и че “положението” му било “много безнадеждно”. Накара го да направи самопризнание а после се оказа, че прокурорите са имали само косвени улики, т.е. нищо! “Гарантира ни” да е само условна присъдата, но пак ни излъга и сега детето ми ще гние три години в затвора заради този злодей Адвокат Васил Марков. Разбрах, че ние далеч не сме единствените, излъгани по този начин. Не се доверявайте на този мръсник! Бог да го накаже!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *