Пореден скандал с уреден държавен търг

0
Пореден скандал с уреден държавен търг с дървесина

Първият официален търг за дървесина на Софийската стокова борса бе разтърсен от грандиозен скандал. Оказа се, че за пореден път държавен търг е уреден и имената на печелившите фирми са се знаели предварително. Това заяви не кой да е, а лично Калин Симеонов председателят на Браншовата камара по дървообработващата промишленост. Симеонов заяви, че най – нагло в държавния търг дори не са били допуснати до участие всички фирми. Председателят разясни с нескрита почуда и огорчение, че дори не всички членове от Браншовата камара по дървообработващата промишленост са имали възможността да се включат в търга.

Калин Симеонов заяви, че корупцията е видима за всички

Най –  грозното обаче за Калин Симеонов в трагикомичната ситуация е, че кой печели търга се е знаело още преди той да е обявен, което категорично и недвусмислено говори за очевидна корупция по високите етажи на властта.

Още по нелепа според специалиста е и цената, на която е продадена дървесината, а именно 47 лв. за кубик, като реалната  стойност в момента е тройна. Калин Симеонов с нескрит гняв разкритикува още, че всеки един от нас може да си направи простата сметка, че и двете страни ще се облажат стабилно  с десетки хиляди левове от скандалния търг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *