Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пореден скандал с уреден държавен търг

Пореден скандал с уреден държавен търг с дървесина

Първият официален търг за дървесина на Софийската стокова борса бе разтърсен от грандиозен скандал. Оказа се, че за пореден път държавен търг е уреден и имената на печелившите фирми са се знаели предварително. Това заяви не кой да е, а лично Калин Симеонов председателят на Браншовата камара по дървообработващата промишленост. Симеонов заяви, че най – нагло в държавния търг дори не са били допуснати до участие всички фирми. Председателят разясни с нескрита почуда и огорчение, че дори не всички членове от Браншовата камара по дървообработващата промишленост са имали възможността да се включат в търга.

Калин Симеонов заяви, че корупцията е видима за всички

Най –  грозното обаче за Калин Симеонов в трагикомичната ситуация е, че кой печели търга се е знаело още преди той да е обявен, което категорично и недвусмислено говори за очевидна корупция по високите етажи на властта.

Още по нелепа според специалиста е и цената, на която е продадена дървесината, а именно 47 лв. за кубик, като реалната  стойност в момента е тройна. Калин Симеонов с нескрит гняв разкритикува още, че всеки един от нас може да си направи простата сметка, че и двете страни ще се облажат стабилно  с десетки хиляди левове от скандалния търг.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *