Поръчай втората част на вулгарната сага „Кървава власт“ – „Корупция“ и вземи своя подарък! САМО ТУК:

0

DSC001961111111111Един от най-горещите новинарски сайтове skandalnо.net, съвместно с издателство „БГ. книга отново представя на вашето внимание супер оферта. Втората част на вулгарната сага „Кървава власт” – шедьовърът „Корупция“ от автора Веселин Стаменов е вече на пазара. А вие можете да я поръчате от БУТОНА ЗА ПОРЪЧКИ ПО ДОЛУ на цена 5.99 лева плюс задължителния подарък – втора  книга от поредицата „Скандални четива”. Две книги на цената на една само за 5.99 лева плюс доставката.

Ако във вашето съзнание се е родил въпросът – дали си заслужава, то тук можем да ви кажем следното:

Ако ви вълнуват въпроса: Кой диктува българското задкулисие в управлението?, ако искате да прочетете с очите си преки разкрития за корупционни схеми и далавери, ако ви интересува каква е пряката власт на българските служби в управлението на държавата, какви ги вършат западните и руските служби в България, кои са Джордж Сорос и Емо Фаса? Всичко това ще научите от страниците на втората част на вулгарния роман „Кървава власт – Корупция”!

Трупът на легендарното ченге и герой на Христо Калчев още не е изстинал на страниците на втората част на „Кървава власт”, но сянката му продължава да броди из коридорите на властта и българския ъндърграунд. Образи, вдъхновени от реалността и покрити истини от българската политика. Без милост! Без жал? Едно към едно – болезнената реалност. Да не сте си помислили да пропуснете шанса си да вземете в ръцете си сагата „Кървава власт”. Тя е вашият прозорец към реалността.

Книгата „Кървава власт – Част 2 – Корупция” можете да поръчате тук на цена 5.99 лева със задължителния подарък – втора книга от поредицата „Скандални четива” плюс цената на доставката.

buton-porachki

ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 0893 24 74 74

ДВЕТЕ КНИГИ „КЪРВАВА ВЛАСТ – ЧАСТ- 1“ И „КЪРВАВА ВЛАСТ – ЧАСТ-2 – КОРУПЦИЯ“  МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК НА ПАКЕТНА ЦЕНА ОТ 11.98 ЛЕВА С ВНИМАНИЕ!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПОДАРЪК + 2 КНИГИ ОТ ПОРЕДИЦАТА „СКАНДАЛНИ ЧЕТИВА“, което прави ни повече, ни по-малко от 4 книги!!! ПЛЮС ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА

С ВСЕКИ ОТ ДВАТА РОМАНА ПООТДЕЛНО „КЪРВАВА ВЛАСТ – ЧАСТ- 1“ И „КЪРВАВА ВЛАСТ – ЧАСТ-2 – КОРУПЦИЯ“ МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ НА ЦЕНА ОТ 5.99 ЛВ. ВСЯКА, ЧРЕЗ ПОРЪЧКА ПРЕЗ БУТОНА ДОЛУ + ПОДАРЪК ОТ ОЩЕ ЕДНА ЪНДЪРГРАУНД КНИГА И ТО САМО ЗА 5.99 ЛВ. ПОРЪЧАЙ ТУК:

buton-porachki

ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 0893 24 74 74
ВИЖ ТРЕЙЛЪРА НА РОМАНА „КЪРВАВА ВЛАСТ – ЧАСТ 2 – КОРУПЦИЯ“:
http://youtu.be/2FVvGRXfj88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *