Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Попове лекували хомосексуализъм с кастрация

Попове кастрирали децаПопове кастрирали изнасилени от тях деца, за да ги излекуват от хомосексуализъм. Операциите били извършвани в психиатрични клиники, а жерти ставали тези момчета, които имали смелост да потърсят правата си.

За щастие извращенията не са се случили в България и гордо можем да споменем, че светите отци у нас не са паднали чак толкова ниско, въпреки че половината от тях се оказаха сътрудници на скандалната Държавна сигурност.

Лишените от поколение младенци били инквизирани от Римокатолическата църква в Холандия, като най-голяма вълна от насилие е регистрирана в средата на миналия век. Според пресата в страната на лалетата, най – малко 20 момчета са били кастрирани, след като първо са били обект на сексуално насилие в различни институции на Католическата църква.

Божиите наместници изпращали децата на заколение в психиатрични клиники с предтекста, че смятаните за хомосексуални момчета трябва да бъдат „излекувани”. Общото между всички жертви, че са подлагани на мъчителната процедура по отнемане на пола след като се оплаквали, че са жертва на сексуален тормоз. По този начин поповете си осигурявали кротки евнуси, които безпрекословно да изпълняват техните желания.

Попове кастрирали изнасилени деца

Според доклад на разследващите власти в Холандия, няколко десетки хиляди непълнолетни и малолетни деца са станали жертва на сексуално насилие в местните поделения на католическата църква за периода от 1945 до 2010 година. Най-лошото е, че насилията продължават и до ден днешен, защото в действителност е много трудно да се докажат прегрешенията на привидно благочестивите отци. По време на следствието са установени около 800 предполагаеми насилници.

Пресата в Холандия се позовава на данни предоставени от жертви, правни документи, лични писма и медицински доклади. В материалите се припомня, че през последните няколко години Католическата църква се тресе от педофилски скандали, като най-често има забъркани свещеници от САЩ, Белгия, Германия, Ирландия и Австрия.

Свещениците – педофили са защитавани от църквата и от полицията:

http://www.youtube.com/watch?v=I2_jeA8uQw8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Попове лекували хомосексуализъм с кастрация

  1. dgdfh Отговор

    20.03.2012 в 13:17

    smyrt za fanatiziranite seks maniqci

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *