Поп певицата Лилана живее със счупен гръбнак

1
Лилана

Поп певицата Лилана живее с 30-сантиметрови метални пластини , които крепят гръбначния й стълб. Причината – сериозен инцидент, който красавицата претърпяла по време на морска почивка, където карала джет. Имала счупване на гръбнака и се наложила тежка операция.

Имплантирали й 30-сантиметрови метални пластини в гръбнака. Наложило се да остане 32 дни в болница и да се учи да прохожда като малко дете.  Носела специален корсет с метален гръб.

Датата 12 август едва не се отказала фатална за певицата, когато при падане от джет контузила тежко гръбначния си стълб. Блондинката планувала едномесечна ваканция заедно с приятелката си Ася – друга половинка от разпадналия се дует „Ел Ей“.

Край басейна, където двете си почивали, седял мъж в инвалидна количка, който се припичал на слънце. Докато гледала как придружителят му го разхожда и му помага, за миг Лилана си помислила какво ли е да си на мястото на този човек и как би живяла , зависима от някого.

Ася

Така певицата като че ли дръпнала дявола за опашката. Минута по-късно нейна приятелка на име Симона я поканила да покарат джет. Когато доста се отдалечили от брега, гигантска вълна ги пресрещнала. Джетът полетял на високо и рязко се стоварил във водата. Гръбнакът й изпукал жестоко.

Летовници вързали джета им към друг и го закарали до брега. Първо я закарали в несебърската болница, а оттам в бургаската.

Благодарение на връзките на бащата на Ася, който бил кардеолог, Лилана била прехвърлена в столична Военна болница. Болките й обаче били толкова силни, че се наложило да я упоят с морфин.

7 дни след инцидента я оперирали и й поставили пластини по целия гръбначен стълб. Интервенцията продължила 9 часа, а Лилана мислила, че никога няма да успее да проходи. Огромният белег певицата скрила с татуировка във формата на сърце.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *