Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Поп ограби църква и стана бодигард

Отец Методи се самоотлъчи от църквата, след като стабилно се облажи…

Дупнишкият свещеник Методи Кръстев заряза расото и заработи като столичен бодигард. Свещеникът се самоуволни и от близо една година вече не се труди в селцата Долна Козница и Горна Козница, където бе изпратен да проповядва за назидание от архиерейския наместник на Дупница Георги Паликараски. При проверка на дейността на отец Методи Кръстев, който служеше преди наказанието в църквата в гробищата на Дупница, бяха намерени липси на стойност за над 9 хиляди лева. Част от сумата като добър мирянин скандалният отец върна на църквата, а за да не бъде уволнен бе изпратен за наказание да служи в бобовдолските села, но оправният свещеник бързо се отървал от неугодната нему службица.

Скандалният отец бързо захвърли расото и се отправи към столицата, където заработва като бодигард

Според запознати хора от селата в продължение на месеци издирвали провинилия се отец, за да се върне той към задълженията си. Отчаяни от безсилието си жителите на бобовдолските села се обърнали към отец Георги Паликараски да накара възнаглия свещеник,  да се върне към задълженията си или да му бъде наложено по – сурово наказание.

За изненада на наивните селяни, които все пак вярвали в доброто у скандалния свещеник Методи се оказало, че той нямал никакво намерение да чака, каквато и да е била друга присъда от архиерейския наместник, а бързо е сменил расото с оръжието и сега се подвизава в столицата като бодигард на видна мутра.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *