Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Поне 10-ма магистрати пазят братя Галеви- с видео

galeviСкандалът със срещата между Ангел Христов- единият от братя Галеви и високопоставеният магистрат Панайот Генков, не е никаква изненада за съгражданите на дупнишкото дуо. Из  целия град се шушука, че „братята” поддържат контакти с поне 10-ма  колеги на Генков- все на големи постове в съдебната система. По този начин Галеви си гарантирали спокойствието на съмнителните си бизнес дела.

Панайот Генков, който се почерпи заедно с Ангел Христов

Панайот Генков

Панайот Генков

в скъпарски ресторант в „Лозенец”, членува във Върховния административен съд. Там се занимава със съдебни процеси в сферата на данъчните и митническите престъпления. Доста удобен пост за братя Галеви. В свое интервю от миналата година, магистратът заявява, че “ Добрия съдия не трябва да се огъва пред изкушенията“.  Очаква се след шумотевицата, която се вдигна по случая, Генков да бъде уволнен. Въпреки че, ако трябва да се съди по предприетите действия срещу магистратите от телефонния указател на Красьо Черничкия, може и да го пожалят.

Братя Галеви се появиха в публичното пространство, след

Ангел Христов

Ангел Христов

като се разкри, че бившият МВР шеф Румен Петков бил на гизме при тях. Оправданията и на двете страни в скандала бяха заглушени от воплите на дупничани, рекетирани от дуета. Други, като Сашка Васева, пък се опитаха да ги защитят. Въпреки далаверите, които изкочиха от битието на бизнесмените, те си остават недокоснати от закона. Дотолкова са сигурни в „здравия си гръб” , че напук на краткия си престой зад решетките, на последните избори се кандидатираха за независими депутати от Дупница. Дори събраха добър процент от гласовете на съгражданите си.

Братя Галеви не се притесняват от камерите и са едни от най-словоохотливите бандюги. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *